Gökhan Türkmen'den Yeni Albüm!! | Romantik

Gökhan Türkmen'den Yeni Albüm!! | Romantik

4 yıl aradan sonra 'Romantik' albümü ile yeni şarkılarını dinleyicileriyle buluşturmanın heyecanını yaşayan Gökhan Türkmen, romantik şarkılarıyla bir kez daha kalplere dokunuyor. 10 şarkılık “Romantik” albüm projesi 4 sürpriz şarkıyla birlikte dijital platformlarda yerini alırken çıkış parçası “Derdim”in klibi de yayınlandı.

Diğer Haberler

Nilüfer & Mabel Matiz İşbirliği

Nilüfer & Mabel Matiz İşbirliği

Nilüfer Mabel Matiz imzalı yepyeni şarkısının sevenlerinin beğenisine sundu. Bugüne kadar yüzlerce şarkı seslendiren, birçok unutulmaz besteye imza atan Nilüfer’in çocukluk anılarının olduğu binada Mabel de yaşamıştı. Şarkının bir bölümüne bu anılar ilham oldu.Bu şahane buluşmanın şarkısı ‘Kara Gözünün Hasretinden’in prodüksiyonunu Emre Malikler, mastering’ini Tarık Ceran yaparken, Mabel Matiz, şarkının söz ve bestesini yazmak dışında, ayrıca geri vokalinde de bulundu.

Habere Git
Kaan Küçük'ten Yeni Single

Kaan Küçük'ten Yeni Single

Aşka bir borcum var, Aynı Perde ve İstersen Kahrolayım isimli şarkılarıyla popüler müzik sektöründe adından söz ettiren Kaan Küçük, sözü ve müziği kendisine ait olan ve“Bundan Sonra” isimli şarkısıyla müzikseverlerin karşısına çıkıyor. Aranjesini Kenan İşan nın yaptığı “Bundan Sonra” isimli parça ud, keman, bendir gibi enstrumanlarla harmanlandı ve dijital platformlarda yerini aldı.

Habere Git
Ziynet Sali'den Yeni Single

Ziynet Sali'den Yeni Single

Başarılı sanatçı Ziynet Sali, yeni teklisi ‘Daha Nasıl Sevebilirim’ ile müzikseverlerle buluştu.Söz ve müziğine Eyüp Ercan Sezer, düzenlemesinde ise Mustafa Ceceli imzası bulunun şarkı tüm platformlarda yerini aldı.

Habere Git
Sıla'dan Yeni Single

Sıla'dan Yeni Single

Türk pop müziğinin güçlü kadın seslerinden Sıla, yeni çalışması "Yağmur"u dinleyicilerinin beğenisine sundu. Sözü ve müziğinde Sıla, düzenlemesinde ise Gürsel Çelik imzası taşıyan şarkı tüm platformlarda yerini aldı.

Habere Git