Dedublüman & Cem Adrian'dan Sürpriz Düet  |  Aşk!!

Dedublüman & Cem Adrian'dan Sürpriz Düet | Aşk!!

Dedublüman ve Cem Adrian "Aşk" adlı şarkıda bir araya geldi. Dedublüman'ın ikonikleşmiş epik rock temasını, Cem Adrian vokalleriyle ve geleneksel Türk müziği melodileriyle birleştiriyor.

Diğer Haberler

Can Ozan'ın Yeni Şarkısı

Can Ozan'ın Yeni Şarkısı

Genç şarkıcı Can Ozan, geçtiğimiz yıl çıkardığı "Ağlama Ben Ağlarım" şarkısı ile büyük bir beğeni toplamış, şarkı 100 milyon üzerinde dinlenme ile ses getirmişti. Müzik çalışmalarını devam eden Can Ozan, yeni şarkısı "Acıtır Gibi Severek" single çalışması ile yine adından söz ettirmeye hazırlanıyor. Şarkının hikayesinden bahseden Ozan, "Toksik bir ilişkinin içerisinde aşk nefret ilişkisini anlatan bir şarkı. Biraz daha soyut bir yönden anlatıyor. Birbirini seven iki insanın birbirini acıtmasına rağmen ilişkiden çıkamaması" ifadelerini kullandı. Şarkı tüm dijital platformlardaki yerini aldı!

Habere Git
Emre Şen ve Tan Taşçı'dan Düet

Emre Şen ve Tan Taşçı'dan Düet

Söz yazarı, besteci ve yorumcu Emre Şen’in yeni teklisi “Heba” TCTVL etiketiyle 18 Ekim 2024 cuma günü tüm dijital platformlarda yayında. Kariyerine Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Opera Bölümü’nde öğrenciyken başlayan Şen, uzun süre canlı performansları ile adından söz ettirdi. Emre Şen, yayınladığı bir albüm ve bir teklinin ardından şarkılarını yazmaya devam etti. Üç yıldır Tan Taşçı’nın Başkanlar Korosu’nda baş solist olarak sahneye çıkan Şen, kendi şarkılarını ve sürprizlerle dolu yeni projelerini yayınlamaya başlıyor. Serinin ilk şarkısı “Heba”, Emre’nin İstanbul’da bir gece yarısı aniden uyanıp yazdığı bir şarkı. “Sanırım acı bizleri besliyor, oradan yola çıktım, biraz hafif sallantılı bir ritim eşliğinde de duygusal bir haykırış oldu Heba.” diyen Emre Şen, sonrasındaki süreci de; “Şarkıyı yazdıktan sonra ilk kayıtları Bodrum’da yaptık. Tan Taşçı okuldan arkadaşım ve müzikal olarak beni çok besleyen, fikirlerine çok önem verdiğim bir müzisyen. O’na dinlettikten sonra süreç daha da heyecan verici oldu. Şarkıyı birlikte kaydettiğimiz için de çok heyecanlıyım. Uzun zamandır konserlerde Heba’yı söylüyorduk. Güzel bir başlangıç oldu.” diyerek özetledi. Emre Şen, 2024-2025 sezonunda şarkılarını arka arkaya yayınlarken, sahnede de canlı performanslarına devam edecek.

Habere Git
Ferhat Göeçer Yeni Şarkısıyla Aşka İnandıracak!

Ferhat Göeçer Yeni Şarkısıyla Aşka İnandıracak!

Sözü ve müziği Ferhat Göçer’e ait olan “İnan Öyle” adlı aşk şarkı, sonbaharın romantizmini yaşatmaya hazır. Düzenlemesini Sonay Yağız’ın yaptığı şarkıya Ercan Şencan ve Yiğit Erkekli yönetmenliğinde Antalya’da çekilen klip 18 Ekim Cuma tüm dijital platformlardaki yerini aldı. Yeni şarkısının yayınlanmasıyla birlikte Amerika turnesine çıkan Ferhat Göçer 26 Ekim’de Dallas’ta ilk konserini verecek. Ardı ardına Los Angeles, Miami ve New Jersey’deki Cumhuriyet balolarında sahne alacak. Sıradaki şarkının klibi de Los Angeles da çekilecek.

Habere Git
Emre Aydın'ın Yeni Teklisi

Emre Aydın'ın Yeni Teklisi

Türk Rock müziğinin efsane isimlerinden Emre Aydın’ın yeni teklisi “Herkes Mi Terk Etmiş?” 18 Ekim itibarıyla Sony Music Türkiye etiketiyle müzikseverlerle buluştu. Kariyerinin ilk gününden itibaren müziğiyle geniş kitlelere ulaşan yetenekli sanatçı, yıllar boyunca oluşturduğu müzik diskografisiyle Türk Rock Müziğine kült eserler bırakmaya devam ediyor. Dinleyicilerinin aşina olduğu Emre Aydın müziğinden farklı bir melodiye sahip yeni teklisi “Herkes Mi Terk Etmiş?”in söz ve müziği Murat Hakan Arıcı’ya aitken düzenleme ise Burak Bedirli imzası taşıyor. Şimdiden ilgi çeken parçanın klibinde ise Emre Aydın yer alıyor. Aynı zamanda geçmişten görüntü kullanan klip yönetmeni Kenan Haliloğlu, klipteki ince nüansları izleyenlere sunuyor. Adını duyurduğu ilk günden itibaren Türk Rock Müziğinde yerini kalıcı tutan başarılı müzisyen Emre Aydın’ın yeni teklisi “Herkes Mi Terk Etmiş?” tüm dijital platformlarda..

Habere Git