
Tan Taşçı'dan Yeni Şarkı | ''Hesap Ver''
Diğer Haberler

Zeynep Bastık'tan 2026'ya Hediye!
Zeynep Bastık, 2025’in son günlerine yeni teklisi “Zor” ile veda ederek 2026’ya iddialı bir şarkıyla giriş yapıyor. Dinleyicisini duygusu yüksek bir hikâyenin içine davet eden şarkı; kopamayan aşkları, yarım kalmış duyguları sade ama etkili bir anlatımla buluşturuyor. Pop çizgisinde ilerleyen “Zor”, güçlü sözleriyle dikkat çekiyor. Şarkının söz yazımında Zeynep Bastık’a Ateş Atilla eşlik ediyor. Bestesinde ve prodüktör koltuğunda ise Almanya merkezli prodüktör, enstrümantalist Berky yer alıyor. Farklı birçok yeteneğinin yanında aldığı klasik piyano eğitimleri sayesinde elektronik ve dans müziğini başarılı bir şekilde harmanlayan Berky; bugüne kadar Bausa, Apache207, Aylivave RIN gibi isimlerle çalışarak uluslararası hitlere imza atmış bir prodüktör olarak Zeynep Bastık’ın sound’una global bir şekilde yön veriyor. “Zor”, pop müziğin akıcılığını doğu-batı sentezli müzikal dokularla genişleten bir yapı sunuyor. Parçanın altyapısında ud gibi Türk müziğine özgü motifler, modern elektronik ve pop elementleriyle yan yana geliyor.
Habere Git
Ebru Gündeş'ten
Sinan Akçıl'dan Ebru Gündeş'e doğum günü hediyesi! Bundan tam 26 yıl önce yeni albümünün tanıtımı sırasında beyin kanaması geçiren Ebru Gündeş’e anlamlı bir hediye geldi. Müzisyen Sinan Akçıl, “İyi ki Doğmuşum.” isimli eserini Ebru Gündeş’e verdiğini açıkladı. Ebru Gündeş, 1999 yılındaki olayın ardından “İkinci doğum günüm.” dediği 16 Aralık’ta “İyi ki Doğmuşum’ adlı şarkıyı sevenleri için ilk kez söyleyecek. 19 Aralıkta ise tüm dijital platformlarda yayında.
Habere Git
Merve Özbey ve Mustafa Ceceli'den Yeni Düet!
Merve Özbey ve Mustafa Ceceli 'Duramıyorum'da buluştu. Şarkılarıyla Türk pop müziğinin yıldız iki ismini bir araya getiren şarkının Söz ve müziğine Aşkım Kapışmak imza attı. Düzenlemesini Mustafa Ceceli'nin yaptığı 'Duramıyorum'un klibi Mustafa Özen, yönetmenliğinde İstanbul'da bir platoda çekildi. 'Duramıyorum' tüm dijital platformlarda yerini aldı.
Habere Git